Brandt'ın karabatak

Brandt'ın Karabatakları, tek başına veya sürü halinde beslenir ve av seçimine ve deniz altı habitatına uyarlanabilir. Yüzeyden deniz tabanına kadar küçük balıklarla beslenir, tüm karabataklar gibi, ayaklarını itici güç için kullanarak dalış yaparak elde eder. Av genellikle en yaygın olanıdır: Orta Kaliforniya'da, Sebastes cinsine ait kaya balığı en yaygın olanıdır, ancak Britanya Kolombiyası dışında, Pasifik Ringa balığıdır. Brandt'ın Karabatak'ın 40 fitten fazla derinliklerde yiyecek aradığı gözlemlendi.

Brandt'ın karabatağının resmi Creative Commons altında lisanslanmıştır. İlişkilendirme .
Orjinal kaynak : ilk olarak Flickr'da Brandt'ın Karabatak'ı olarak yayınlandı
Yazar : Teddy LlovetPermission (Bu dosyayı yeniden kullanma) İlk olarak Flickr.com'da yayınlanan bu görüntü, Howcheng (konuşma) tarafından 23:58, 9 Temmuz 2010 (UTC) tarihinde Flickr yükleme botu kullanılarak Commons'a yüklendi. Bu tarihte, aşağıdaki lisans altında lisanslanmıştır Bu dosya Creative Commons Attribution 2.0 Generic lisansı altında lisanslanmıştır. Özgürsünüz: paylaşmak - çalışmayı kopyalamak, dağıtmak ve iletmek



Brandt'ın karabatağı Asgari Endişe olarak sınıflandırılır. Daha riskli bir kategori için uygun değildir. Yaygın ve bol miktarda bulunan taksonlar bu kategoriye girer.

Her mevsim sosyalleşen Brandt'ın Karabataklarının su üzerinde alçakta uzun kuyruklarda uçtuğu görülür. Birlikte tünerler ve genellikle diğer deniz kuşları ile karıştırılan açık deniz sürüleri halinde beslenirler. Bazen deniz aslanları ile birlikte yiyecek ararlarken bile görülürler. Yiyeceklerinin çoğunu su altında yakalarlar ve 150 feet'e kadar dalarlar. başa dön Diyet - Brandt'ın Karabatak diyetini çok çeşitli balıklar oluşturur. Bazı karides ve yengeçler de alınır. Daha



Brandt'ın Karabatak (Phalacrocorax penicillatus), Kuzey Amerika'nın Pasifik kıyılarında yaşayan karabatak deniz kuşları ailesinin katı bir deniz kuşudur. Yaz aylarında Alaska'dan Kaliforniya Körfezi'ne kadar değişir, ancak Vancouver Adası'nın kuzeyindeki nüfus kışın güneye göç eder. Özel adı olan penisilatus, üreme mevsiminin başlarında boynundaki ve sırtındaki beyaz tüylere atıfta bulunarak, bir ressamın fırçası (kıl kalemi) için Latince'dir. Daha



Brandt's Cormorant'ın 100.000 ila 1.000.000 kilometre kare olduğu tahmin edilen geniş bir menzili vardır. Kuzey Amerika'ya özgüdür ve neritik ve kıyı ya da gelgit deniz habitatlarında yaşar. Kuşun nüfusunun 230.000 kişi olduğu tahmin edilmektedir. Mevcut nüfus eğilimleri, IUCN Kırmızı Listesi'ne dahil edilmeyi gerektirecek olan nüfus düşüşü için eşik kriter seviyelerine yaklaşmıyor. Mevcut nüfus eğilimleri nedeniyle, şu anda Brandt's Cormorant'ın değerlendirme düzeyi Asgari Endişe düzeyine sahip. Daha

Pasifik Kıyısının büyük bir karabatağı olan Brandt'ın Karabatağı sadece deniz ortamlarında bulunur. Daha

Brandt'ın Karabatakları, tek başına veya sürü halinde beslenir ve av seçimine ve deniz altı habitatına uyarlanabilir. Yüzeyden deniz tabanına kadar küçük balıklarla beslenir, tüm karabataklar gibi, ayaklarını itici güç için kullanarak dalış yaparak elde eder. Av genellikle en yaygın olanıdır: Orta Kaliforniya'da, Sebastes cinsine ait kaya balığı en yaygın olanıdır, ancak Britanya Kolombiyası dışında, Pasifik Ringa balığıdır. Brandt'ın Karabatak'ın 40 fitten fazla derinliklerde yiyecek aradığı gözlemlendi. Daha



Örneğimizin kuşu Brandt's Cormorant, Pasifik kıyısında Washington eyaletinden güneyde, Aşağı Kaliforniya'nın güney ucunda Cape St. Lucas'a kadar bulunur. Alışkanlıkları açısından, doğal balık besinlerinin bol olduğu her yerde çok sayıda toplanır. Bu sürüler çok tuhaf bir görünüm sergiler ve uzun boyunları sulu zemin üzerine çok sayıda siyah çubuk olarak görünür. Bay Leverett M. Daha

Brandt's Cormorant için Bent Life History - ortak ad ve alt türler, açıklamanın yazıldığı sırada kullanılan terminolojiyi yansıtır. BRANDT CORMORANT PHALACROCORAX PENICILLATUS (Brandt) ALIŞKANLIKLARI Bu büyük, ağır, iyi işaretlenmiş tür, güney Alaska'dan Aşağı Kaliforniya'ya kadar tüm uygun yerlerde bulunan Pasifik kıyılarımızın belki de en iyi bilinen, en bol ve en karakteristik karabatağıdır. Daha

kaniş ve malta karışımı yavrular

Brandt'ın Karabatakları, Güney Doğu Farallon Adası'nda sisin içinde uçuyor. SFBayAxis. Daha